14 veelgestelde vragen aan de mantelzorgmakelaar

Als bestuurslid BMZM (voor de mantelzorgmakelaar), ben ik gevraagd om in gesprek te gaan met de Rabobank voor Ikwoonleefzorg. Over de veelgestelde vragen aan de mantelzorgmakelaar.

Wekelijks krijg ik veel vragen over mijn werk als mantelzorgmakelaar bij Miedema Mantelzorgmakelaar. Wat zijn de veelgestelde vragen aan de mantelzorgmakelaar?

In gesprek voor Ikwoonleefzorg heb ik een heel fijn gesprek gehad, tijdens in een interview heb ik de meest gestelde vragen beantwoord. Ik woonleefzorg is een onderdeel van de Rabobank en Interpolis.

Met alle liefde sta ik voor u klaar als mantelzorger, maar natuurlijk ook in het bedrijfsleven, hier is veel minder aandacht voor mantelzorgers.
Maar wist je dat mantelzorg in de top 3 staat waarop mensen uitvallen? Mocht u vragen hebben, willen nadenken over ‘later’ of weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

U komt veelal voor vergoeding in aanmerking, dit bespreken we direct tijdens het intakegesprek.

Druk op onderstaande link, om het interview te kunnen lezen:
https://www.ikwoonleefzorg.nl/hulp-en-zorg/14-veelgestelde-vragen-aan-de-mantelzorgmakelaar

@Miedemamantelzorgmakelaar staat graag voor u klaar, alle (aan)vragen worden binnen 2 werkdagen opgepakt. Vragen, stel ze gerust!

Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend!
🌏 www.miedemamantelzorgmakelaar.nl
✉️ info@miedemamantelzorgmakelaar.nl
☎️ 0642098446

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Instagram
LinkedIn
Vorig bericht
Wat doet Miedema Mantelzorgmakelaar onder anderen?
Volgend bericht
Wereld Alzheimer Dag
Menu