Over Miedema Mantelzorgmakelaar

Ik zorg ervoor dat u er niet alleen voor staat

Mijn naam is Priscilla Miedema en ik ben mantelzorgmakelaar.  Door mijn eigen ervaringen in de zorg liep ik tegen veel punten aan, ik wist ‘dit kan en moet anders!’ Met mijn eigen ervaring als mantelzorger begrijp ik uw situatie als geen ander. Ik heb me laten omscholen tot hbo-mantelzorgmakelaar en casemanager mantelzorg. Voor u kan ik een groot verschil maken door het overnemen van de regeltaken en het plezier in de zorg weer terugbrengen.

Als mantelzorgmakelaar breng ik het gehele plaatje in beeld, wat een groot voordeel is! Andere organisaties richten zich vaak op 1 probleem. Ik ben een doorzetter en ga door tot ons doel is bereikt, binnen de realiteit en mogelijkheden! De combinatie van zorg, werk en privé kan behoorlijk belastend zijn. Bent u het zat om van het kastje naar de muur gestuurd te worden? Miedema Mantelzorgmakelaar helpt u graag verder! Mensen weten vaak niet welke mogelijkheden er zijn of waar zij recht op hebben, ik leg het u graag uit!

“Kan niet” bestaat niet.

Plezier in de zorg weer terugbrengen

Ik vind het belangrijk om er echt voor u te zijn, en u weer in uw eigen kracht te zetten. En u weer de tijd en plezier te geven te doen waar u sterk in bent; zorgen!

Een luisterend oor, iemand de juiste informatie geven rondom alle zorgvragen, de juiste handvaten geven om de zorg vol te kunnen houden en informatie verstrekken betreffende wet en regelgeving.

Vraagt u zich af u of ik iets voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met mij. Bel mij, mail mij uw vraag of vul het contactformulier in, dan gaan we in gesprek hoe we uw situatie kunnen verlichten. Blijf er niet mee zitten! Ik help u graag verder.

Radiointerview Heemskerk FM

Beluister hieronder het het interview met Priscilla Miedema van Heemskerk FM

Miedema Mantelzorgmakelaar is actief in heel Nederland, maar opereert met name als:

Mantelzorgmakelaar in groot Amsterdam

Mantelzorgmakelaar in de Zaanstreek

Mantelzorgmakelaar in de regio IJmond (Heemskerk, Beverwijk en Velsen)

Mantelzorgmakelaar in de regio Utrecht

Mantelzorgmakelaar in de regio Rotterdam

Referenties

Meerdere klanten spraken hun oordeel uit over ons

Samenwerkingen

We werken samen met diverse partners in de regio

De folder

We hebben een folder met meer informatie

Menu