Samenwerkingen

Samenwerkingspartners

Miedema Mantelzorgmakelaar werkt samen met diverse bedrijven zoals fysiotherapeuten en lokale bedrijven voor o.a. revalidatiemiddelen.

Miedema Mantelzorgmakelaar heeft geen enkel (financieel) belang bij deze namen. Uit eigen goede ervaringen vermeld ik enkele samenwerkingen.

Fysiotherapie Zaanstad

Fysiotherapie Zaanstad maakt mensen gezond en actief. Iedereen heeft het recht om pijnloos te kunnen bewegen. Beleving van kwaliteit en een resultaat gerichte aanpak op een persoonlijke wijze staan voor ons centraal.

Fietsenwinkel het Mannetje

’t Mannetje is een fietsenwinkel met zeer goede stadsfietsen, tourfietsen, bakfietsen en elektrische fietsen, maar met een bijzondere specialisatie in revalidatiefietsen. Wij combineren een brede fietstechnische kennis met een ruime ervaring in fiets-ergonomie.

Zebra uitzendbureau

Zebra uitzendbureau

Zebra Uitzendbureau B.V. helpt mensen aan een nieuwe baan. Op basis van van je opleiding en relevante werkervaring gaan wij op zoek naar een passende baan voor jou. Mochten er problemen zijn met het zoeken van een geschikte baan door mantelzorgtaken, dan helpt Miedema Mantelzorgmakelaar u hierbij zodat u zo goed mogelijk aan het werk kan, en de persoon voor wie u zorgt zo goed mogelijk kan functioneren.

Jan Pals

Coaching voor senioren. Tijdens de coachinggesprekken laat ik je aan de hand van een presentatie zien wat er nu precies in je lichaam gebeurt bij stress of een burn-out.

Menu