De mantelzorgmakelaar
Wij ondersteunen, informeren, regelen en ontlasten mantelzorgers en cliënten

Over Miedema Mantelzorgmakelaar


Over mij:

Mijn naam is Priscilla Miedema en ik ben mantelzorgmakelaar. 

Door mijn eigen ervaringen in de zorg liep ik tegen veel punten aan, ik wist ‘dit kan en moet anders!’ Met mijn eigen ervaring als mantelzorger begrijp ik uw situatie als geen ander. Ik heb me laten omscholen tot hbo-mantelzorgmakelaar en casemanager mantelzorg. Voor u kan ik een groot verschil maken door het overnemen van de regeltaken en het plezier in de zorg weer terugbrengen. 

Ik vind het belangrijk om er echt voor u te zijn, en u weer in uw eigen kracht te zetten. En u weer de tijd en plezier te geven te doen waar u sterk in bent; zorgen!


Een luisterend oor, iemand de juiste informatie geven rondom alle zorgvragen, de juiste handvaten geven om de zorg vol te kunnen houden en informatie verstrekken betreffende wet en regelgeving. 
 

Vraagt u zich af u of ik iets voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met mij. Bel mij, mail mij uw vraag of vul het contactformulier in, dan gaan we in gesprek hoe we uw situatie kunnen verlichten. Blijf er niet mee zitten! Ik help u graag verder.

 

Registraties

AGB-code:      48485783

KVK NR:         76266591

BTW-nummer: NL003068753B09Ik ben lid van de Beroepsvereniging voor Mantelzorgmakelaars BMZM.

 Aan de website kunnen geen rechten worden ontleend.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn