Dag van de mantelzorgmakelaar

Dag van de mantelzorgmakelaar

Een dag om mijn prachtige beroep onder de aandacht te brengen!
Want nog veel te vaak krijg ik te horen ‘’een mantelzorgmakelaar, daar heb ik nog nooit van gehoord’’. En dit moet natuurlijk anders.
Want ons waardevolle beroep verdient veel meer bekendheid! Wil je dit bericht delen in je netwerk? Zodat mijn prachtige beroep meer aandacht krijgt?
Onze dienstverlening word veelal vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Ook zijn werkgevers bereid onze kosten op zich te nemen. Dit wordt altijd vooraf besproken!
Wat doet de mantelzorgmakelaar?
Ik help u weer wegwijs te maken in het zorgoerwoud. Ik vertel u de mogelijkheden, en neem daarna alle regeltaken uit handen.
Denk hierbij aan het organiseren van zorg. Het aanvragen van hulpmiddelen en woningaanpassingen. Bekijken van financiën en eventuele vergoedingen aanvragen. Maar ook bemiddelen tussen werknemer en werkgever.
Ik kijk en denk met alle beleidsterreinen mee op het gebied van: zorg, wonen, welzijn, arbeid en financiën. Heeft u een bepaalde voorzieningen of hulpmiddel nodig naar hier geen geld voor? Dan bekijk ik graag de opties voor het aanschrijven van een fonds.
Er zijn vaak zoveel opties! Met een kleine aanpassing, kan ik al veel verschil maken 🍀
Iedere situatie is anders, en vraagt om een andere aanpak. Miedema Mantelzorgmakelaar helpt u graag!
Neem contact met mij op, ik help u graag.
Instagram
LinkedIn
YouTube
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Vorig bericht
Interview Zorg+Welzijn
Menu