Miedema Mantelzorgmakelaar in de Media

Mantelzorg bij hersenletsel

Tegenwoordig kunnen mantelzorgers op verschillende manieren ondersteund en ontlast worden. Bijvoorbeeld door een centrum voor mantelzorg of een mantelzorgmakelaar. Zij  ondersteunen o.a. bij het aanvragen van zorg of voorzieningen of nemen tijdelijk regeltaken over.  Daarnaast is respijtzorg ook mogelijk. Respijtzorg ontlast de mantelzorger doordat een hulpverlener aan huis komt of degene die zorg behoeft kan een dag naar een respijthuis waar professionele begeleiding is. Dat biedt de mantelzorger de gelegenheid om even los van de zorgtaken te komen. Er zijn dus verschillende manieren om mantelzorgers te ontlasten, zodat zij ook weer plezier kunnen beleven aan hun zorgtaken. Mantelzorgmakelaar Priscilla Miedema vertelt daarover meer. (Klik op de link om verder te lezen op de website van Heliomare)!

De partnermodule van het behandelprogramma Hersenz biedt ondersteuning aan directe partners.

In de nieuwsbrief van Heliomare Hersenz vertel allereerst over mijn fantastische werk en wat ik voor u als mantelzorger zou kunnen doen.
Graag help ik u verder ❤️.

Ik zet u als mantelzorger weer terug in uw kracht.

Het mooiste is dat mensen vaak geen kosten hebben mijn dienstverlening, dit omdat mijn dienstverlening wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering!

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik voor u specifieke situatie kan betekenen.
🌏 www.miedemamantelzorgmakelaar.nl
✉️info@miedemamantelzorgmakelaar.nl
☎️0642098446

Deel dit bericht gerust, zo weten mantelzorgers mij sneller te vinden!

Instagram
LinkedIn
Vorig bericht
𝗗𝗮𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗥𝗲𝘃𝗮𝗹𝗶𝗱𝗮𝘁𝗶𝗲𝘇𝗼𝗿𝗴 2022
Volgend bericht
𝐖𝐞𝐫𝐞𝐥𝐝 𝐑𝐞𝐮𝐦𝐚 𝐝𝐚𝐠.
Menu