‘Wachtlijst langdurige zorg te lang’

Eerder in de Telegraaf ‘Wachtlijst langdurige zorg te lang’.

Ik besteed hier graag wat extra aandacht aan.
Ouderen moeten steeds vaker langer thuisblijven wonen, waarbij er nog te weinig (naar mijn mening) wordt gekeken hoe dit zo veilig mogelijk kan.
Miedema Mantelzorgmakelaar helpt iedereen hier graag bij. Ook vaak in samenwerking met een ergotherapeut. En hierbij neem ik zoveel mogelijk werk en regeltaken uit handen. Ik neem al het contact voor u over met organisaties die nodig zijn om ons doel te behalen.
Mocht het thuis echt niet meer gaan? Wat moet er dan gedaan worden? Dan heeft iemand een WLZ-indicatie nodig, dit geeft toegang tot 24-uurs zorg en toezicht. Hiermee kan iemand worden opgenomen in een verzorgingstehuis/verpleegtehuis.
Vaak wordt er gekeken naar een voorkeursplek, maar in heel veel gevallen draait het vooral om waar er als eerst plek is. Daarna kan er nog intern verhuisd worden naar een locatie naar keuze of bijvoorbeeld dichter bij iemand oude woonplaats.

Zoals u wellicht al weet, komt u vaak in aanmerking voor een vergoeding voor de dienstverlening van een mantelzorgmakelaar. Ik vertel u er graag alles over.

Wel fijn om te weten dat er aak geen kosten aan verbonden zijn toch?

En hoe zit dit met een spoedopname?
Tijdens een spoedopname wordt er alles op alles gezet om iemand zo snel mogelijk op te nemen. Hier wordt er gekeken welke zorg en begeleiding nodig is, en welk verzorgingstehuis dit kan leveren. Hier word gezocht door het hele land. Op het moment dat er een plek beschikbaar is, zal iemand er binnen 3 dagen naartoe verhuizen. Soms gebeurt het dat er helemaal geen plek is, en de zoektocht iets langer duurt. En er in de thuissituatie van alles geregeld moet worden.
Denk dus tijdig na over hoe u de toekomst voor u ziet. Hoe kunt u zelf, uw partner of juist uw ouders zo lang en veilig mogelijk thuis blijven wonen?
Laten we eens geheel vrijblijvend met elkaar in gesprek gaan om te kijken naar de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in, dan neem ik geheel vrijblijvend contact met u op.
info@miedemamantelzorgmakelaar.nl
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Instagram
LinkedIn
Vorig bericht
Bereikbaarheid en instanties
Volgend bericht
𝑽𝒂𝒌𝒂𝒏𝒕𝒊𝒆 𝒕𝒊𝒋𝒅 𝒕𝒆𝒏 𝒆𝒊𝒏𝒅𝒆
Menu