Voorstellen

Miedema Mantelzorgmakelaar voorstellen

Welkom bij mijn blog.                           

Ik zal mijzelf eerst eens goed aan jullie voorstellen. Want wat is een mantelzorgmakelaar en waarbij kan zij ondersteunen? Hoe het zit dit financieel?

Welke regeltaken neemt zij veelal *kosteloos van u over? Lees snel verder!

Mijn naam is Priscilla Miedema, en ik ben 29 jaar oud.
En ik ben mantelzorgmakelaar en eigenaar bij Miedema Mantelzorgmakelaar. Door mijn eigen ervaring als mantelzorger weet ik hoe mooi dit kan zijn, maar dat er ook een schaduw kant aan kan zitten. Mantelzorg is vaak een enorme dankbare taak, maar soms wordt dit gewoon te veel. En dan kom je vaak terecht in een doolhof van het zorgland, waar moet u zijn?, waar vindt u de juiste hulp en ondersteuning? Kunt u in bezwaar bij een afwijzing, en nog veel meer!
Van mijn eigen ervaringen heb ik mijn beroep gemaakt.
In 2015 heb ik een ernstig auto-ongeluk gehad, waarbij er letsel over het hoofd is gezien. Ziekenhuis in en uit volgde, en pas na 1 jaar werd er een diagnose gesteld.
Een enorme heftige tijd volgde, en al mijn krachten bundel ik tijdens mijn mooie werk. Ik zorg ervoor dat u er niet alleen voor staat!
Helaas is mijn mooie beroep mantelzorgmakelaar nog erg onbekend, en daar hoop ik verandering in te brengen.
Als mantelzorgmakelaar ondersteun ik u op het gebied van zorg, wonen, welzijn, arbeid en financiën. Hierbij neem ik de regeltaken van u over. Denk hierbij aan zorg aanvragen en inzetten, hulpmiddelen aanvragen etc. Hier vertel ik later meer over!
Als mantelzorgmakelaar wil ik u weer in u kracht zetten, en ervoor zorgen dat u de zorg weer aan kunt, hierbij denk ik graag in mogelijkheden en niet in problemen. Kan niet bestaat niet is daarbij het motto.
Ik ben een enorme doorzetten, en stop pas als u de aanvraag is geslaagd. (Binnen de redelijkheid).
Mijn dienstverlening wordt veelal vergoed door de zorgverzekering, hierdoor zitten er vaak voor u geen kosten aan verbonden. Mocht dit wel het geval zijn dan wordt dit natuurlijk vooraf met uw besproken!
Hartstikke leuk dat je mijn website bekijkt, volgt u mij ook al op een van de sociaal media kanalen zoals Facebook, Instagram of LinkedIn? Zo mist u vanaf nu niets meer!
Blijf op de hoogte van alle informatie en tips die ik met jullie zal delen.
info@miedemamantelzorgmakelaar.nl
Ik zal mezelf eens goed voorstellen.
Vorig bericht
Wat moet u doen als u zorg nodig heeft?
Volgend bericht
Blog Augustus
Menu