Kanker en nu?

Wanneer u in een traject zit van kanker of dit nou voor uzelf is, of voor een geliefd iemand. In korte tijd wordt er een heleboel anders.
U kunt wellicht niet meer werken, of moet minder werken. Door eventiele chemo kunt u het haar verliezen met kaal worden tot gevolg. Wist u dat een aantal verzekering dan een pruik vergoeden bijvoorbeeld? En soms stuit u op onbegrip in het netwerk.
Zowel lichamelijk, geestelijk en emotioneel kan dit een moeilijke en zware tijd zijn.
Er komt opeens zoveel op u af, en dan moet het eigen leven ook nog door blijven gaan. Niet gek dus dat u soms in de knoei komt, en u het allemaal even niet meer aan kan.
Schakel tijdig hulp in, zo kan uitval voorkomen worden. Met kleine aanpassingen en/of hulpmiddelen van Miedema Mantelzorgmakelaar is er vaak al een groots effect.
Als mantelzorgmakelaar bij Miedema Mantelzorgmakelaar ben ik de op hoogte van de laatste wet en regelgeving om u zo goed mogelijk te ondersteunen.
En wat ik vooral wil meegeven: hulp vragen is geen zwakte, u hoeft zich hier absoluut niet voor te schamen! Vele mensen zijn u al voor gegaan.
Neem vrijblijvend contact op met Miedema Mantelzorgmakelaar om te kijken welk verschil wij voor u kunnen maken.
Vorig bericht
Blog Augustus
Volgend bericht
Win actie: Miedema Mantelzorgmakelaar bestaat 2 jaar
Menu